Skip to content Skip to footer

Invalidski voziček na ročni pogon Krypton

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Najlažji karbonski voziček. Zložljiv ali nezložljiv okvir.

Zavedali smo se, da napredek zahteva izjemne inženirske sposobnosti, najlepši dizajn in super material – zato smo oblikovali ultimativni Quickie voziček. Oblikovali smo Krypton (Rigid ali Folding).

Da bi oblikovali najlažja vozička na svetu, nismo iskali kompromisov. Želje smo lahko uresničili zahvaljujoč karbonskim vlaknom, ki se uporabljajo tudi v letalski industriji. S tem sta tako zložljiva (Folding) kot tudi nezložljiva (Rigid) verzija okvirja izredno okretni in za vsak meter premika zahtevata manj vaše moči.

 

Ogled brošure

 

Opis

Značilnosti izdelka
Okvir iz karbona – Krypton R zložljivi voziček je najlažji zložljivi voziček s 6,2kg. Narejen iz najnaprednejše tehnologije izdelave karbona, s čimer se doseže neverjetno razmerje med težo in kompaktnostjo.
Fenomenalna rigidnost in okretnost – Ne samo izvrsten material ali vabljiv izgled, ampak tudi športnost in okretnost edinstvenega nezložljivega vozička. Neskončno prilagodljiv center gravitacije, natančne nastavitve višine sedeža spredaj in zadaj ter nastavitve kotov hrbtnega naslona zagotavljajo, da je QUICKIE Krypton R oblikovan za nekaj res posebnega.

 

Najlažji zložljiv voziček iz Karbona – brez ˝če˝ ali ˝ampak˝

Iz vsake perspektive je Krypton zasnovan tako, da izraža lepoto. Srce QUICKIE Krypton F je brezhibno oblikovan križ okvirja, ki je simpatično skrit pod sedišče, da ga je komaj opaziti, tudi ko je okvir razprt.

Popolnoma prilagodljiv & nastavljiv, s številnimi opcijami, da bi se prilagal potrebam vseh uporabnikov – absolutno unikaten v rangu vozičkov z majhno težo!

.

Izredno močan – Vsak del vozička je bil uporabljen šele, ko so bili inženirji 100% zadovoljni z njim.

Vozički so bili celo testirani na temperaturah zmrzali in temperaturah, ki jih dosežejo puščave (-20°C do 70°C). Testiranja nikakor niso vplivala na obrabo vozička Krypton – narejen je, da se dokaže skozi dolgo življenjsko obdobje!

Vsestranskost in stil – Izbira tipa okvirja (R ali F) je le začetek. QUICKIE personalizirane izbire opcij vam omogočajo oblikovanje vozička, ki ga boste negovali in, ki mu boste lahko rekli ˝Moj˝. Izbirate lahko med 4 karbonskimi opcijami:

  • Sijaj
  • Mat
  • Samo črn
  • Naravni karbon

 

TEHNIČNE LASTNOSTI

Širina sedeža:32 – 46 cm 
Globina sedeža:34 – 48 cm 
Višina sedeža spredaj:43 – 55 cm 
Višina sedeža zadaj:F: 37 – 50 cm; R: 38 – 50 cm
Višina hrbtnega naslona:F: 25 – 47,5 cm; R: 25 – 45 cm
Celotne mere:F: širina: 72cm, dolžina: 107,5cm, višina: 95cm

R: širina: 76cm, dolžina: 93cm, višina: 95cm

Kot hrbtnega naslona:F: 75°- 103°; R:  59°-105°
Naklon pogonskih koles:F: 0°, 2°, 4°; R:  0°,3°
Teža:F: od 8,3 kg, R: od 6,2 kg
Barve:4 različice barve karbona
Maksimalna nosilnost:F: 110 kg, R: 125 kg

F = FOLDING – zložljivi okvir

R = RIGID – nezložljivi okvir

PODATKI O GARANCIJI

Podatki o garanciji so navedeni v navodilih za uporabo.