Skip to content Skip to footer

Invalidski voziček Quickie® Nitrum

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Minimalistična zasnova odprtega okvirja je izdelana iz posebej obdelanega letalskega aluminija serije 7000. S svojimi ovalnimi cevmi za okvir (patentirano) in z novimi votlimi kovanimi cevmi za povezave koles zmanjšamo skupno težo invalidskega vozička in s tem skupno maso, kar je ključnega pomena za vaš pogon.

Opis

Vsak okvir je ročno varjen v Nemčiji. Različni koti okvirja (100 °, 92 °, 88 °) in vstavki (0 mm, 10 mm ali 30 mm na stran) vam omogočajo, da stopala, spodnji del noge in medenico pozicionirate na najboljši možen način za učinkovit pogon .

Individualno dodelano pozicioniranje sprednjih kolesc zagotavlja dolgo medosno razdaljo za nemoteno vožnjo, hkrati pa tudi ozek sprednji okvir za optimizirano okretnost.

To vodi do izjemno togega okvirja invalidskega vozička, ki vaš potisk neposredno preusmeri v neprimerljivo vozno izkušnjo, tako da lahko vozite naprej in hitreje, ne da bi se utrudili.

Minimalističen dizajn in impresivne vozne sposobnosti – to je invalidski voziček na ročni pogon, za aktivne uporabnike, Nitrum. Nitrum je zelo močan in vzdržljiv in hkrati najlažji v svojem razredu. 32 barv, številne opcije in možnosti kombinacij bodo srečale zahteve in želje vsakega posameznika. Z integriranimi LED lučkami cevi sprednjih kolesc. Podiranje naslona na zasuk in zaklep je neodvisno od nastavitev kota sedeža. Izdelan iz izjemno lahkega letalskega aluminija.

Tehnične značilnosti

Širina sedeža:32 – 50 cm
Globina sedeža:34 – 50 cm
Višina sedeža:43 – 57 cm
Višina naslona za hrbet:25 – 45 cm
Kot okvirja:100°, 92° ali 88°
Naklon pogonskih koles:0°, 3°, 6° ali 9°
Teža:od 4,9 kg
Okvir:na voljo v 32 barvah
Maks. obremenitev:125 kg (pri standardnih opcijah)

Podatki o garanciji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo.