Skip to content Skip to footer

Invalidski voziček Quickie® Xenon Hybrid

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Nič več kompromisa pri rigidnosti

Utrjen fiksni sprednji del ponuja maksimalno rigidnost, učinkovite vozne sposobnosti in večja dovoljena obremenitev na 140kg.  Xenon² Hybrid ima vse prednosti lahkega aktivnega vozička, ne glede na svojo rigidnost. S skupno težo  9.5 kg in unikatnim križem okvirja, kombiniranim s preoblikovano osovino, je Xenon Hybrid preprost za zlaganje, dvigovanje in prevoz. Idealno se poda tudi k Quickie Attitude pogonom za ročne invalidske vozičke.

Ogled brošure

Opis

Najlažji zložljiv voziček iz aluminija – genij ultra lahkega zložljivega okvirja vozička Xenon je letalski aluminij 7000. Edinstvena pri Xenon² in Helium vozičkih, ShapeLoc Technologija povečuje  vzdržljivost, omogoča tanjše stene cevi okvirja, in zmanjšuje celotno težo. Kombinacija ShapeLoc Technologije in ovalnih cevi, pripomore, da je Xenon²  neverjetno močan, zložljiv voziček, ki tehta 8.8kg in povečuje vašo hitrost in učinkovitost z vsakim potiskom pogonskih koles.
Moderno gibanje – personalizirajte svoj Xenon in stopite iz množice s široko paleto 32 barv okvirja. Dodate jim lahko eno izmed petih aloksacijskih barv na vilicah sprednjih koles in koles samih. Končni izgled vozička lahko dopolnite z barvami barvami EXO hrbtnega platna.

         Xenon² Serija – na voljo 3 modeli

Če iščete največ v dinamiki vožnje in najbolje pri dimenzijah zlaganja – potem je  Xenon² pravi za vas. Vas prepričajo lepe linije Xenon² FF? Ali praktičnost Xenon² SA? Alternativno, mogoče rigidnost Xenon² Hybrid?

Tehnične značilnosti

Širina sedeža:32 – 50 cm 
Globina sedeža:34 – 50 cm 
Višina sedeža spredaj:43 – 55 cm 
Višina sedeža zadaj:37 – 50 cm 
Višina hrbtnega naslona:25 – 47,5 cm 
Kot hrbtnega naslona:75°- 103°
Naklon pogonskih koles:0°, 2°, 4° 
Teža:od 9,5 kg
Barve:dobavljivo v 32 različnih barvah okvirja
 
Maksimalna nosilnost:140 kg

Podatki o garanciji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo.