Skip to content Skip to footer

Ročno kolo Attitude Power

Izdelek je dobavljiv po naročilu.
Stopite v stik z nami za podrobne informacije.

Ročno kolo s 100% električnim pogonom za ˝off-road˝ teren ali vožnjo po cestah pri višjih hitrostih.

Attitude Power ročno kolo nudi 100% električni pogon. S tem zmanjšuje obremenjenost zgornjega dela telesa, vi ste brez skrbi pri vožnji navzgor ali na dolgo razdaljo – torej se lahko samo sprostite in uživate v vožnji.

Kategoriji: , Product ID: 4467

Opis

 VIDEOZa uporabo pripravljen v 6 sekundah – 4 točkovni pritrditveni sistem za pritrditev ročnega kolesa na ročni voziček omogoča, da ročno kolo zapnete hitro in enostavno. Ne potrebujete orodaj in nič vas ne ovira pri udobni vožnji. Poglejte video!
Ročno kolo z električno pomočjo vas pripelje kamor koli – z 250W močjo motorja in 23km/h hitrostjo lahko uživate življenje do meje in se odpravite kamor koli želite. Plus, litionske baterije 9A ali 13,4A vam omogočajo, da e udobno namestite in uživate v vožnji.
Integrirana sprednja luč  – sprednja luč, napajana iz baterij, ne samo osvetljuje vašo pot, vendar omogoča tudi, da ste vidni vsem.
 Prilagodljivo krmilo – ker boste veliko časa preživeli za krmilom ročnega kolesa Attitude Power, smo poskrbeli, da je krmilo ergonomsko oblikovano in tako uporabi priajzno.
 Izjeme izgled na vsakem koraku – ročno kolo Attitude izjemno dopolni izgled ročnega vozička Quickie. Številne barve in lep dizajn vas ne bosta razočarala.

Tehnične značilnosti

Max. teža uporabnika (kg)100
Širina okvirja spredaj (cm)26-46
Teža delov na vozičku (g)170
Skupna teža (kg)15,3
Velikost sprednjega kolesa16˝
Hitrost (km/h)6 ali 23
Motor250W
Velikost baterij9Ah 13,4Ah
Širina krmila (mm)570
ZavoreDiski (160mm)
Barve31

Podatki o garanciji

Garancijski pogoji so navedeni v navodilih za uporabo.