Skip to content Skip to footer

ErgoPad® ball & racket

55,00

Čeveljni vložek za igre z žogo

Ortopedski vložek ErgoPad® ball & racket je bil razvit posebno za uporabo pri športih z žogo kot npr. košarka, rokomet, tenis in squash. Razbremeni stopalo in gleženj pri nenadnih zaustavitvah in obratih. Inovativno jedro weightflex® nudi blago podporo stopalnemu loku in dovoljuje naravno gibanje peta-prsti. Poliuretanska mehka pena deluje kot učinkovit blažilec, kljub temu, da je tanka.

  • stabilizira zadnji del stopala in gleženj
  • stimulira mišice stopala in izboljšuje motorične sposobnosti
  • zgornji sloj preprečuje razvoj bakterij in neprijetnih vonjav
Počisti
Kategorija: Product ID: 4158

Opis

Optimalna stabilnost stopala pri hitremu menjavanju smeri gibanja

Hitre zaustavitve in obrati so tipična gibanja pri dvoranskih športih in športih z žogo. Tako so stopalo in pridruženi sklepi močno obremenjeni. Športni vložek ErgoPad ball & racket nudi razbremenitev: petna čašica stabilizira zadnji del stopala in gleženj. Majhne pike stimulirajo mišice stopala kot tudi motorične sposobnosti. Toe bank raztegne male prste, da se preprečijo krči in da se poveča stik med stopalom in obutvijo.

Fleksibilnost in stabilnost: ortotično jedro

Inovativno sintetično jedro weightflex X je izdelano iz dveh različnih plastičnih materialvo z različno stopnjo trdote. Kombinacija plastičnih elementov v obliki X naredi jedro stabilno in fleksibilno hkrati. To omogoča podporo stopalnemu loku, ne da bi bilo omejeno naravno gibanje stopala.

Uporaba v večini športne obutve

Zaradi tankega zgornjega sloja iz mehke PU pene, je sam vložek ErgoPad® ball & racket nizek in tako primeren za uporabo v večini športne obutve.

Dodatne informacije

Velikost

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48