Skip to content Skip to footer

OmoTrain® S

105,00

Aktivna opornica za spodbujanje stabilizacije mišic ramenskega sklepa

Opornica OmoTrain S nudi varno oporo ramenskemu sklepu in omogoča dobro gibljivost v smeri ohranjanja funkcij. Med vsakim gibanjem kompresijsko tkanje in odstranljiva masažna blazinica (Delta blazinica) masirajo mehko tkivo. Tako se bolečina zmanjša in aktivirajo mišice za stabilizacijo sklepa. Direktni sistem pasov omogoča hitro in enostavno namestitev opornice. Tako je opornica primerna pri zmanjševanju bolečin, takojšnji oskrbi po poškodbah in pri zaščiti pred nadaljnjimi poškodbami med vsakodnevnim gibanjem.

  • zmanjševanje bolečine
  • aktiviranje mišic
  • odstranljiva masažna blazinica
Počisti
Kategoriji: , Product ID: 4097

Opis

Zmanjševanje bolečine

Rama je v večjem delu podprta z mišicami in je tako najbolj gibljiv sklep v človeškem telesu. Opore, ki aktivirajo mišice, so dobrodošle pri konzervativnem zdravljenju ramena, saj pomagajo preprečiti nepravilno, prilagojeno držo z namenom zmanjševanja bolečine in hkrati nudijo večjo gibljivost sklepa. Kompresijsko tkanje opornice OmoTrain S povečuje stabilizacijski pritisk od zunaj in nudi koristno masažo mehkega tkiva med samim gibanjem. Slednje stimulira metabolizem in aktivira mišice. Oteklina in bolečina se hitreje zmanjšata, boljše gibanje je omogočeno, mišični nadzor je izboljšan. Odstranljiva Delta blazinica povečuje masažni učinek s pomočjo masažnih točk. V kolikor je potrebno, lahko blazinico namestite v želeni položaj ali jo popolno odstranite.

Podpora pri gibanju

Opornica ima elastični sistem pasov, ki ne omejuje prosto gibanje, kar pomeni, da je rama popolno gibljiva. OmoTrain S se enostavno namesti in odstrani. Dobra namestitev je mogoča z uporabo Velcro trakov. Zračno, anatomsko oblikovano kompresijsko tkanje se odlično prilagodi rami in ne povzroča nelagodja pri nošenju. Opora ramenskega sklepa je nudena med procesom zdravljenja, bolečina je zmanjšana in mobilnost izboljšana.

Dodatne informacije

Velikost

1, 2, 3, 4, 5, 6

Stran

Desna, Leva