Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Zahvaljujoč Triridu imajo invalidne osebe lahko skorajda neomejeno svobodo gibanja. Ročni invalidski voziček se namreč lahko spremeni v majhen skuterček, s katerim se lahko prevozi kar do 50 kilometrov po čudovitih, uporabniku do sedaj nedosegljivih, terenih.

Triride je majhen, a hkrati izjemen dodatek, ki se ga pričvrsti na ročni invalidski voziček, ki ga s tem spremenimo v električnega; oziroma v lahek, kompakten in močan skuter, če želite. Triride je enostaven za uporabo, hitro in enostavno se ga pričvrsti na invalidski voziček, njegova nizka teža pa vam omogoča, da ga pospravite v prtljažnik tudi manjšega avtomobila.

Triride je:
– Vsestranski.
– Lahek.
– Atraktivnega videza.
– Neverjetno agilen in hiter.
– Sposoben premagovati ovire: makadamske ceste in strmi nakloni mu ne predstavljajo težav.
– Opremljen z baterijo, ki se napolni v 3 do 4 urah, nato pa omogoča 50 kilometrov avtonomije po ravnem terenu..

Pameten sistem zaviranja
Triride je na voljo v nekaj modelih, katerim je skupno sledeče: imajo elektronsko zavoro, omogočajo vožnjo v vzvratno smer, imajo sistem za ohranjanje stalne hitrosti (ki se ga lahko vključi pri vsakršni hitrosti), omogočajo elektronski dvig sprednjih koles, pet prestav in sistem polnjenja akumulatorja med zaviranjem. In to ne konvencionalnim zaviranjem, ampak enostavnejšim in bolj varnim, saj Triride vsebuje tako imenovan IBS (Intelligent Braking System) – pameten sistem zaviranja, s katerim upravlja poseben program.

Dodatek Triride vsekakor lahko lepo pomaga invalidnim osebam, da več časa preživijo zunaj in tako živijo bolj polno življenje z znatno povečano svobodo gibanje. Večina modelov nudi tudi dva načina vožnje: normalen in športni, ki ju izbiramo na komandni plošči. S številnim dodatki se lahko vsak model še dodatno prilagodi uporabniku, prav tako se lahko prilagodi barva okvirja.

Vas zanima več o Triride? Oglasite se pri nas na Dolenjski cesti 242b v Ljubljani, z veseljem vam povemo več.