Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Niti kompresijske nogavice niso več takšne, kot so bile! Nasprotno, še boljše so! Zasnovane za zagotavljanje dolgoročne učinkovitosti so odlične kakovosti, kar se tiče udobja, hkrati pa tudi sodobnega videza, tako da lahko vsakdo v široki paleti izdelkov najde tisto, kar išče.

Vsakodnevno, v službi, v tekmi s časom in vsemi obveznostmi, med prostim časom ali na potovanju … je naš najpogostejši položaj sedenje, ali pa obratno, dolgotrajno stanje na nogah. Zaradi takšnih in podobnih obremenitev lahko v nogah čutimo utrujenost, srbečico ali kot rečemo “imamo težke noge”. Nošenje kompresijskih nogavic je v takih primerih zagotovo učinkovita pomoč, saj v nogah hitro začutimo olajšanje. Udoben material spodbuja cirkulacijo, blaži tegobe in hkrati moderno izgleda. Zatorej, odmislite vse dosedanje negativne asociacije na tovrstne nogavice in si raje predstavljajte videz nog iz sanj. No, točno takšne so sodobne kompresijske nogavice!

Zakaj kompresijske nogavice?
Učinek kompresije zmanjšuje pritisk na noge in spodbuja cirkulacijo, kar zmanjšuje bolečino in otekanje. Nogavice zagotavljajo kontrolirano kompresijsko graduacijo z maksimalnim pritiskom na gležnju, ki se proti stegnu postopoma zmanjšuje. Je pa ta pritisk zaradi visoke vsebnosti mikrovlaken za vašo kožo mehak in nežen. Material koži omogoča dihanje in preprečuje kakršno koli neprijetno kopičenje toplote. Sodobne kompresijske nogavice hkrati oblikujejo lepe silhuete nog in obenem dopolnjujejo videz vsake kombinacije oblačil.

Široka izbira oblik in barv – izberite!
Bauerfeindovi strokovnjaki za oblikovanje kompresijskih nogavic VenoTrain pripisujejo velik pomen barvam in vzorcem ter celostni zasnovi, tako da nogavice, poleg svojih medicinskih lastnosti, odlično dopolnjujejo eleganco oblačil. Nežna in učinkovita podpora, ki jo zagotavljajo, izboljša prekrvavitev in je prijetno masažna, saj pomaga ohranjati zdravje vaših nog ob daljšem sedenju, stanju ali potovanju, ne glede na to, ali jih potrebujete v preventivne ali terapevtske namene.

Poglejte ponudbo: https://www.bauerfeind.si/kategorija-izdelka/kompresijske-nogavice/