Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bauerfeind je dodal novo linijo kompresijskih nogavic k znamki  VenoTrain. Cilj le-teh je vse večje povpraševanje po izdelkih, ki so primerni za delo, daljša potovanja in dajo stranki boljši občutek za dobro počutje v vsakdanjem življenju. VenoTrain act preventivne kompresijske nogavice nudijo zdravstveno zavednim uporabnikom širok nabor privlačnih modelov.

Ponudba vključuje tri različne verzije: »Sheer elegance«  nogavice so modno prosojne za blago podporo  (70 ali 140 den) in imajo značilnosti klasičnih nogavic. Na voljo so v sedmih različnih barvah in izvedbah kot dokolenke, samostoječe nogavice z elegantno obrobo in kot hlačne nogavice ter za nosečnice s posebno oblikovanim predelom za trebuh.

»Active cotton« nogavice, katere imajo neprosojno rebrast videz in visoko kompresijo (280 den), so na voljo kot dokolenke za moške in ženske ter zagotavljajo izjemno udobje s 60-odstotno  vsebnostjo bombaža. Ta model je možno dobiti prav tako v verziji ”microfiber active” z visoko vsebnostjo mikrovlaken, kar naredi nogavice neverjetno mehke in udobne za nošenje tudi v vročih dneh.